2slider-over-thereca-hongarije 2slider-over-thereca-hongarije2 2slider-over-thereca-hongarije3 2slider-over-thereca-hongarije4


Produceren van meubelen en dan maakt het niet uit of het zorgmeubelen, restaurantmeubilair, aangepaste meubelen of kantoormeubelen zijn, hebben wij voor de Keystone modellen volledig in eigen hand.

Het begint met productontwikkeling. Doordat wij veel contact in de markt hebben weten we wat er speelt in de markt en daar kunnen we op inspelen door de ontwikkeling van nieuwe- of aangepaste productlijnen.

Daarnaast spreken we met professionals die specifieke kennis hebben van ergonomie, verzorging of facilitaire zaken. Een goed voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van speciale medicijnkasten op verzoek van een grote zorginstelling.
Ook het bezoeken van vakbeurzen en het lezen van vakliteratuur geeft ons inzicht in de trendontwikkelingen van de markt.
Hierdoor geïnspireerd ontwerpt ons designteam nieuwe modellen die besproken worden en wanneer iedereen overtuigd is worden er prototypen gemaakt die uitgebreid getest kunnen worden en waarmee wij een marktverkenning doen.
Daarna wordt besloten of de producten ook daadwerkelijk geproduceerd kunnen gaan worden en indien dat zo is wordt er een zogenaamde nulserie geproduceerd.


De Keystone meubelen worden geproduceerd van foutvrij wit beukenhout en kennen een modulaire opbouw. De meeste meubelen bestaan uit een zitframe, zijpanden en een zitting en rug. Keystone maakt gebruik van de zogenaamde “geschroefde verbinding” waarbij de frames door middel van een drukverdelende inbusbout constructie worden gemonteerd. Dit heeft als grote voordeel dat de verbindingen nagetrokken kunnen worden en wanneer er toch een ongelukje gebeurd kan vaak volstaan worden met het vervangen van een onderdeel. Gelijmde stoelen die kapot gaan zijn niet zo eenvoudig te repareren.Wat veel mensen niet weten is dat de milieu eisen waaraan productie faciliteiten in Hongarije moeten voldoen heel hoog zijn. Om opgenomen te worden in de Europese Unie was het heel belangrijk dat de exporterende fabrikanten aan de Europese normen voldeden en dat vinden wij ook heel belangrijk. Niet alleen de door ons gebruikte lakken en beitsen (watergedragen) voldoen hieraan maar ook de arbeidsomstandigheden zijn gereguleerd.
Wanneer de strenge milieu eisen de kwaliteit van het eindproduct beïnvloeden wordt er door ons gezocht naar kwalitatief betere technologieën die wel voldoen aan de technische eisen die wij aan onze producten stellen. Het spanningsveld tussen milieu en kwaliteit is een steeds terugkerend onderwerp bij onze productontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is het beuken- en berkenhout dat door ons wordt verwerkt, die hebben het FSC kenmerk.

Keystone collection